Интер Маями е на финал! Блестящ Лео Меси и компания подчиниха Филаделфия (ВИДЕО)


Интер Маями е на финал! Блестящ Лео Меси и компания подчиниха Филаделфия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

8859 0

Интер Маями успя да победи с разгромното 4:1 Филаделфия Юниън като гост на "Субару Парк" в Пенсилвания на 1/2-финала за Купата на Лигата в Северна и Централна Америка. Разбира се, в основата на победата и класирането на тима от Флорида на финал отново бе Лионел Меси, който се отчете със страхотно попадение от близо 30 метра.

Още в третата минута резултатът бе открит от тима на Интер Маями. Сегрей Кривцов намери изведе Йосеф Мартинес сам срещу фратаря на Фили, а нападателят не сбърка и даде преднина на своите от 1:0. Само 17-минути по-късно пък Лионел Меси избухна. Аржентинецът овладя топката в половината на Филаделфия и с премерен удар по земя, от около 30 метра, покачи на 2:0.

Добрата игра на гостите в предни позиции продължи и Жорди Алба се разписа в добавеното време на първата част, за да оформи класическото 3:0 на почивката с първия си гол за гранда от Флорида.

Отборът от Пенсилвания обаче не се даде лесно и съумя да върне един гол. Алехандро Бедоя бе най-съобразителен след карамбол в наказателното поле на Интер и с много прецизен удар от непосредствена близост намали на 1:3. Точката на спора обаче бе сложена от Давид Руис в 84', който оформи крайното 4:1, след което Интер Маями се класира на големия финал.

Решаващата среща от турнира ще се проведе на 19 август (събота). Интер Маями ще срещне победителя сблъсъка между мексиканския Монтерей и отбора на Нешвил, загубилият този дуел пък ще се изправи срещу Филаделфия във финала за третото място.

Най-интересното от Филаделфия Юниън и Интер Маями:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички