"Имал е оргии с 18-годишни, обсебен е от власт, пари и жени": Рубиалес бе унищожен от... чичо си


"Имал е оргии с 18-годишни, обсебен е от власт, пари и жени": Рубиалес бе унищожен от... чичо си
Снимка: Getty Images

8936 0

Името на шефа на испанската футболна федерация - Луис Рубиалес, напоследък преобладава из световните медии заради целувката, с която той "поздрави" Дженифър Ермосо след триумфа на Испания на Световното първенство по футбол за жени.

ФИФА веднага реагира и извади испанеца от футбола за 90 дни (3 месеца). Любопитното обаче е, че и семейството на Луис се е обърнало срещу него. Това бе потвърдено от неговия чичо - Хуан Рубиалес в интервю за изданието "El Confidencial". Там той разкрива доста "тъмни" тайни от миналото на своя племенник.

"Имал е оргии с 18-годишни момичета или с момичета, достатъчно млади, за да му бъдат дъщери. Той е обсебен от властта. Семейство Рубиалес е на страната на Джени Ермосо. Луис е мъж, обсебен от власт, лукс, пари и дори жени. Мисля, че има нужда от социална програма за превъзпитание, която да му помогне да се промени", категоричен е Хуан Рубиалес.

Действията на Рубиалес бяха заклеймени от редица големи имена в испанския футбол. Съвсем наскоро мълчанието си наруши и президентът на УЕФА - Александър Чеферин, който също защити Дженифър Ермосо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички