Наказанието от ФИФА удари жестоко Луис Рубиалес и по джоба


Наказанието от ФИФА удари жестоко Луис Рубиалес и по джоба
Снимка: Getty Images

1408 0

Временно отстраненият от длъжност президент на Кралската футболна федерация на Испания - Луис Рубиалес, търпи вреди не само върху имиджа си, но и материални такива, след като целуна без позволение испанската футболистка Дженифър Ермосо.

Скандалът се случи по време на награждаването на Ермосо и компания по повод спечелването на световната титла при жените. Когато поздравяваше националката, Рубиалес я прегърна и я целуна по устните публично.

Сега деятелят, на когото е забранено да се занимава с футбол от ФИФА за 90 дни, ще загуби месечната си заплата за 3 месеца не само в Ипанската федерация, но и в УЕФА. Той получава 371 000 и 250 000 евро чисто съответно.

Освен това федерацията е спряла да плаща на Рубиалес 3000 евро за наем месечно, забранила му е да използва служебни автомобил и шофьор, а също така е поискала да им върне всички служебни пособия, които му е предоставила - лаптопи, таблети, смартфони, съобщава elmundo.es.

Междувременно, твърди се, че ФИФА готви жестоко наказание на Рубиалес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички