Игуаин: След пропуска на Мондиал'14 исках да се откажа от футбола


Игуаин: След пропуска на Мондиал'14 исках да се откажа от футбола
Снимка: Getty Images/Guliver

1338 0

Аржентинският национал Гонсало Игуаин заяви, че след финала на Мондиал 2014 е мислел да завърши кариерата си. Тогава Германия победи Аржентина на финала, а звездата на Ювентус беше едва на 26 години.

"Укорявах се дълго за това, затворих се у дома и не излизах на улицата. Хората казват, че можеш да си щастлив в парите, но с тях не можеш да си купиш приятели, нямах с кого да поговоря. Много исках да видя майка си, но тя трябваше да лети 15 часа. Да, мога да ѝ платя билета, но тя не се намираше на 10 минути път с кола. Хората не могат да видят тези неща. Те смятат, че трябва да вкарваш, защото ти плащат", коментира Игуаин, цитиран от "Marca".

"На финала на Световното първенство имах шанс, но не се възползвах от него. Не знам как бих постъпил сега. Мислех, че мога лесно да отбележа, но след като пропуснах, исках да се откажа от футбола, но майка ми ме разубеди. Каза, че трябва да продължа напред. Ако не беше тя, щях да съм завършил кариерата си. Много съм благодарен на майка си", каза още аржентинската звезда. А какви проблеми има той в клубния си отбор вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички