Христо Стоичков: Аржентина не стана световен шампион през 2014-а заради Игуаин!


Христо Стоичков: Аржентина не стана световен шампион през 2014-а заради Игуаин!
Снимка: принтскрийн

1784 0

В желанието си да защити капитана на Аржентина Лионел Меси, българската легенда Христо Стоичков отправи остри критики към съотборниците на звездата, и най-вече към нападателя Гонсало Игуаин. Според големия роден футболист играчът на Милан е виновен за загубата на "гаучосите" във финала на Световното първенство през 2014 година.

"Нека не забравяме, че през 2014 година Аржентина не стана световен шампион заради Игуаин, а не заради Меси. Игуаин пропусна две голови ситуации, които трябваше да вкара", заяви Камата пред "SuperDeportivo Radio".

"В Копа Америка другите играчи не успяха, но когато Меси пропусна дузпа, се каза, че вината е негова. Не е така", каза още бившата звезда на Барселона.

Както е известно, Аржентина загуби три големи финала в последните няколко години - на Мондиал 2014 загуби от Германия, на Копа Америка 2015 - от Чили след дузпи, на Копа Америка 2016 също падна от Чили. На Мондиал 2018 Меси и компания отпаднаха още в осминафиналите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички