Игуаин отказва да се върне в Торино, Ювентус обмисля да го изгони


Игуаин отказва да се върне в Торино, Ювентус обмисля да го изгони
Снимка: Getty Images/Guliver

1650 0

Ръководството на Ювентус може да анулира договора на нападателя на тима Гонсало Игуаин, информира "Tuttosport". Причината за това е своеволие на аржентинеца, който в момента се намира в родината си.

Според изданието, Ювентус е приканил намиращите се извън Италия негови футболисти да се върнат в Торино, за да подновят тренировки. Бразилците Алекс Сандро и Данило вече са планирали завръщането си, но не и Игуиан. Той не е влязъл във връзка с ръководството на клуба и е решил да си остане вкъщи, без да ги уведоми.

Информацията на италианското издание гласи, че италианският гранд обмисля да прекрати договора си с нападателя. Игуаин замина за Аржентина, след като научи, че майка му е болна.

Отборите от Серия А ще въозбновят тренировки на четвърти май. Пребивавалите зад граница футболисти трябва да спазят 14-дневна карантина, преди да се присъединят към съотборниците си. А с кои свои четирима играчи Ювентус не планира да се раздели вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички