Играл както с Меси, така и с Роналдо сподели: По-забавно ми беше с...


Играл както с Меси, така и с Роналдо сподели: По-забавно ми беше с...
Снимка: Sportlive/ колаж

4720 0

Малцина могат да се похвалят с факта, че са играли рамо до рамо с футболните величия Лионел Меси и Кристиано Роналдо. Босненският полузащитник Миралем Пянич е един от тях, а наскоро разкри какво значи това за него.

"По-забавно ми беше с..."

Пянич, първо, си партнираше с Роналдо в Ювентус в периода между 2018 и 2020 година. След това, той бе трансфериран в Барселона, където игра с Меси един сезон. В интервю за "O Jogo" той сравни двамата и сподели какво значи за него да играе с величията на футбола.

"Говоря много с Кристиано Роналдо. Имам много спомени с него, той е страхотен футболист. Той е най-добрият, с когото съм играл. Той е сред двамата, тримата най-силни играчи в историята", споделя Пянич.

"Имах късмета да играя не само с Роналдо, но и с Лионел Меси и е трудно да се каже кой е по-силен. По-забавно ми беше обаче с Роналдо, отколкото с Меси", добави още босненецът.

Самият Пянич напусна Барса през 2022 година. Той се насочи към Про лигата на Обединените Арабски Емирства, където до ден-днешен защитава цветовете на Ал Шарджа.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ: Кристиано Роналдо бе посрещнат с торта в Ал Насър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички