"Предупредих го": Суарес разказа за разговор с Нунес покрай трудностите в Ливърпул


"Предупредих го": Суарес разказа за разговор с Нунес покрай трудностите в Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

9819 0

Бившият нападател на Ливърпул и Барселона Луис Суарес призна, че е говорил с Дарвин Нунес при трудния му дебютен сезон в мърсисайдци. Както е отлично известно, те са съотборници в националния отбор на Уругвай.

Първата кампания за Нунес бе трудна във Висшата лига след трансфера от Португалия. Играта на отбора не вървеше и мърсисайдци останаха извън топ 4 за втори път под ръководството на Юрген Клоп. А Нунес понесе много критики след 85-те милиона паунда, които бяха заплатени за него.

След раздялата с Роберто Фирмино фланелката с номер 9 остана свободна и Нунес я взе, вървейки по стъпките на Суарес, който я носи за много успешен период от кариерата си в Англия.

"Като негов съотборник знаех, че стои далеч от социалните мрежи (бел. ред. за да е фокусиран). През миналата година имаше трудно време в Ливърпул и говорих с него. Предупредих го и му казах какво представлява английският футбол.

Той със сърцето, което има, разтвори се и ми каза какво му се случваше в онзи момент, говорихме за това. Щастливи сме като съотборници, различни сме, от различни поколения, щастлив съм, че се справя в клуба и в националния си отбор" - сподели Суарес, цитиран от Liverpoolecho.

А след скорошните две поредни разочарования Юрген Клоп призова футболистите на Ливърпул да си учат уроците и изглежда сякаш те отговориха подобаващо на терена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички