Играч взе картона на съдията и го показа на противник (ВИДЕО)


Играч взе картона на съдията и го показа на противник (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

993 0

По време на сблъсъка между Америка де Кали и Алианса Петролера, спечелен от домакините с 2:1, защитникът Марлон Торес стори нещо доста куриозно, след като главният съдия на мача изпусна своя картон, а бранителят го грабна и показа на... опонент.

За разлика от други подобни случаи в миналото, този път това не бе на шега и Торес погледна сурово към "наказания". В крайна сметка арбитърът си прибра картона в себе си, но бе съгласен с мнението на Марлон Торес и от своя страна повтори действието му и този път официално го показа на виновника.

Самият сблъсък предложи достатъчно драма, след като първо Карлос Хосе Сиера Лопес изведе домакините напред в резултата рано-рано - в седмата минута, но в 51-ата Байрон Морено отбеляза за гостите. Въпреки това Лари Йохан Ангуло се разписа в 6-ата минута на добавеното време и отново даде аванс на Америка де Кали.

Именно този гол в последните секунди разпали страстите, тъй като бе разгледан с ВАР, но бе зачетен, а играчите на гостите приеха това много бурно, а тогава реферът посегна за своя картон, преди да го изпусне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички