Ас на Хамбургер фалшифицирал името и възрастта си, влизайки в Германия


Ас на Хамбургер фалшифицирал името и възрастта си, влизайки в Германия
Снимка: Getty Images

2523 0

Необичайна история дойде от Германия. Тя гласи, че халфът на Хамбургер Бакери Джата, който е сред лидерите на участващия във Втора Бундеслига отбор, е фалшифицирал възрастта и името си, когато през 2015 г. е влязъл в Германия.

Преди 6 години гамбиецът пресича границата без паспорт или разрешение за пребиваване. Пред органите на реда той е заявил, че е на 17 години и има право да влезе в категорията "деца, без придружител в Германия", благодарение на което е останал в страната.

Тези обстоятелства, според прокурора на Хамбург, повдигнал обвинения срещу играча, изключват възможността за депортиране. Но преди това Джата е играл в африкански клубове под истинското си име Бакари Дъф, а датата му на раждане е 6 ноември 1995 година. Следователно футболистът не е на 23 години, както се представя, а е на 26.

Джата не е коментирал информацията, но ако информацията на "Bild" се окаже истина и информацията бъде потвърдена на законодателни ниво, футболистът може и да бъде пратен в затвора. А кой бивш играч на Хамбургер бе спипан с огромни количества наркотици четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички