"Хвана ме неподготвен и сълзите тръгват": Стенли искрен - за кое далеч не е предполагал на "Мача на надеждата"


"Хвана ме неподготвен и сълзите тръгват": Стенли искрен - за кое далеч не е предполагал на "Мача на надеждата"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1164 0

Стилиян Петров говори дни след "Мача на надеждата", който се състоя на Националния стадион "Васил Левски". Стенли разказа и за кое не е бил наясно, че ще се случи. Именно тогава той не сдържа своите сълзи и бе много емоционален.

"Един много труден момент. Не знаех реално как ще реагирам при сблъсъка с този емоционален момент. Не знаех, че ще се изпълнява и „You’ll Never Walk Alone“. Хвана ме малко неподготвен и сълзите тръгват. Нещо, което имах шанса да направя, бе да се сбогувам с българската публика за една невероятна кауза, която дава надежда на всички други. Но тогава идва емоционален и труден момент, в който ставаш уязвим, сълзите тръгват и просто няма как да ги контролираш.

Бях горд, че съм българин, защото всичките световноизвестни звезди, които дойдоха да забавляват хората и бяха част от това събитие, тази кауза, бяха очаровани от всички около трибуните, от топлото отношение на феновете към всички тях. Но само тогава може да разбереш колко силни сме ние българите и колко е важно да прославяме България по най-добрия начин в различните страни по целия свят" - сподели Стенли за "На кафе".

Освен това Стилиян Петров разкри и какво му е казал друга голяма легенда на българския футбол - Христо Стоичков. Освен това посочи и как е разбрал тежката новина за Петър Хубчев.

"Нямаше как да сдържа сълзите си. Христо Стоичков ми каза, че всичко лошо е приключило и сега идва добро. И, че аз съм тук. Тези думи ме докоснаха и всичко приключи. Усмихнах се.

Петър Хубчев дълго време премълчаваше какво се случва. Един път му казах: "Петьо, какво има? Имам чувството, че искаш нещо да кажеш, но не го правиш". И тогава разбрах всичко. Той е много силен и позитивен" - завърши Стенли.

Неотдавна самият Стилиян Петров си спомни с болка за миналото и как футболът му бе отнет.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички