Хлеб: Може Меси и Роналдо да доиграят сезона в Беларус


Хлеб: Може Меси и Роналдо да доиграят сезона в Беларус
Снимка: Getty Images/Guliver

3466 0

Бившият полузащитник на Барселона Александър Хлеб коментира факта, че първенството в Беларус - неговата родина, е единственото в Европа, което още не е спряно след пандемията от коронавирус. Бившият футболист, който окачи бутоните на пирона този месец, заяви шеговито, че суперзвездите Лионел Меси и Кристиано Роналдо могат да доиграят сезона в Беларус.

"Целият свят следи белоруската лига. Всчики трябва да отидат пред телевизора и да ни гледат. Когато НХЛ закри сезона, много хокеисти отидоха да играят в Русия. Може би Меси и Роналдо ще дойдат да доиграят сезона в Беларус, кой знае? Това е единственото място в европа, където може да се играе футбол. Поне народът на Беларус ще бъде щастлив", коментира Хлеб, цитиран от "The Sun".

"Коронавирусът затвори Шампионска лига и Лига Европа. Това е добре, защото трябва да се опитаме да спрем това. УЕФА постъпи правилно. Но в Беларус сякаш на никой не му пука. Може би след една или две седмици всичко ще се затвори и тук. Може би нашият президент просто чака развитието на ситуацията с вируса", допълни бившият футболист. В момента Роналдо е под карантина в Португалия. Как наскоро половинката му Джорджина го постави под риск вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички