AS: Джорджина изложи Роналдо на риск, за да пазарува дрехи


AS: Джорджина изложи Роналдо на риск, за да пазарува дрехи

60239 0

Половинката на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес си навлече критики в социалните мрежи, след като застраши любимия си. Испанката беше забелязана да излиза навън, въпреки че е под карантина заедно с футболиста. Според AS, причината Джорджина да излезе от дома им във Фуншал е била пазаруване на дрехи. При това в търговски център.

Както е известно, Ювентус позволи на Роналдо да се върне в Португалия, въпреки че в клуба имаше два случая на заразени с коронавирус футболисти. AS отбелязва, че суперзвездата е човек, който е изложен на висок риск, именно поради тази причина. С излизането си и посещаването на търговски център Джорджина е застрашила приятеля си и баща на детето ѝ.

От друга страна, и Кристиано, и Джорджина призоваха милионите си последователи да си стоят у дома. Засега футболистът го спазва, но не и неговата любима, която не излиза само за най-необходимото, а за да си купува дрехи. Властите в Португалия съветват да се пазарува само неща от първа необходимост - храна и лекарства. А с какво свое действие от момента на карантината Виктор Линдельоф изуми феновете вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Легенда разсипа Уайлдър: Той просто не може да се боксира

Дионтей Уайлдър е роден с нокаутираща сила, която не може да се научи, но така и не разви техниката си и просто...

Реклама
Реклама