Херо: Надявам се на повече красиви моменти, по-малко битка | О'Нийл: Искаме да спечелим


Херо: Надявам се на повече красиви моменти, по-малко битка | О'Нийл: Искаме да спечелим
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1062 0

Непосредствено преди старта на "Мача на надеждата" - селекционерите на двата състава говориха. Треньор на българските звезди е Димитър Димитров - Херо, докато световните имена ще бъдат ръководени от Мартин О'Нийл.

Херо призна, че се надява в срещата да преобладават красивите моменти пред тези на битка. Той сподели още, че настроението е приповдигнато сред участниците, като се надява те да играят с настроение и удоволствие.

"Надявам се повече красиви моменти да има днес, отколкото битка за победа. Събрали сме се за една изключително благородна кауза. Да подкрепим хората, които се борят с изключително неприятно заболяване. С личен пример, да им вдъхнем вяра и кураж, защото вярвам, че този проблем може да се реши, когато има самочувствие и подкрепа.

Настроението е приповдигнато сред играчите. Не сме се виждали дълги години с много от тях. Надявам се да излязат да играят с настроение и удоволствие" - сподели Димитров пред bTV.

Наставникът на световните звезди Мартин О'Нийл се изказа изключително ласкаво за Стилиян Петров. Освен това той призна, че ще иска от неговия отбор да спечели срещата, въпреки че е в с благотворителен характер.

"Бях му треньор в Селтик, след това в Астън Вила. Той е наистина страхотен играч, има много кураж, много харизма, с която обединява хората. Наистина даде много от себе си за това да остане жив и да се пребори, когато имаше нужда от това. Да бъда треньор на негов отбор е истинско удоволствие, той е специален.

На момчетата в съблекалнята им казвам да се забавляват, но и да бъдат по-настъпателни. Искаме да спечелим, въпреки че този мач е с благотворителна кауза. Стилиян ще играе за нас в началото, ще видим какво ще стане след това. Казах им най-вече да пазят Стилиян" - заяви О'Нийл пред bTV.

"Мачът на надеждата" започва в 17:00 часа на Националния стадион "Васил Левски". Ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички