Хари Кейн след първия си гол на Мондиал 2022: Чаках търпеливо, срещу Франция ще бъде доста трудно


Хари Кейн след първия си гол на Мондиал 2022: Чаках търпеливо, срещу Франция ще бъде доста трудно
Снимка: Getty Images

1638 0

Капитанът на Англия - Хари Кейн, заяви, че е изчакал търпеливо да вкара първия си гол на Световното първенство и че сега се надява да влезе в серия, която да помогне на "Трите лъва" срещу французите.

*Вчера, 4 декември, англичаните отстраниха Сенегал на осминафиналите, а нападателят на Тотнъм най-сетне се разписа в Катар. В събота (10.12., 21:00 часа) неговият отбор се изправя срещу "петлите" в 1/4-финален сблъсък! 

"Да отбележиш гол е най-хубавото чувство във футбола за всеки нападател. Чаках търпеливо за първото си попадение в Катар. Надявам се сега да вляза в серия и по този начин да помогна на целия отбор", каза Кейн след 3:0 срещу сенегалците.

"Както видяхте днес, имаме играчи, които могат да отбележат попадение от различни позиции, а това е много важно в по-късните етапи от турнирите. Радвам се, че и аз се разписах, но най-важното е, че изиграхме много добър мач".

"В събота ще бъде доста трудно. Франция е чудесен тим, настоящ световен шампион, така че наистина ще бъде една трудна вечер. Имаме няколко дена да се възстановим. Ако искаш да триумфираш на мондиал, трябва да победиш най-добрите отбори, а Франция определено е един от тях", добави още лидерът на Англия.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Килиан Мбапе обясни защо не говореше с журналистите в Катар и уточни: Сам си платих санкцията!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички