Треньорът на Сенегал след загубата от Англия: Разликата между отборите се видя доста ясно


Треньорът на Сенегал след загубата от Англия: Разликата между отборите се видя доста ясно
Снимка: Getty Images

1526 0

Старши треньорът на Сенегал - Алиу Сисе, призна превъзходството на Англия в 1/8-финала между двата отбора от Мондиал 2022. "Трите лъва" победиха с 3:0 и се класираха за следващата фаза, където ги очаква световният шампион Франция.

"Изправихме се срещу много силен отбор на Англия. Видяхме техните качества и физическа мощ. Не бяхме толкова добри, колкото трябва, за да им се противопоставим успешно", каза Сисе на пресконференцията си след двубоя и уточни:

"Не се опитвам да намеря извинения. Липсваха ни няколко основни футболисти, които можеха да дадат нещо допълнително на нашия състав. Отсъствието на Садио Мане беше огромна загуба. Много е трудно да изгубиш толкова качествен играч...".

"Разликата между отборите се видя доста ясно. Работихме с години, за да станем най-силни в Африка, но сега играхме срещу един от петте най-силни тима в света", каза още селекционерът на Сенегал.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Понякога футболът не е най-важното" - коментарът на Гарет Саутгейт след Англия 3:0 Сенегал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички