Ханзи Флик се оправда след срамната загуба на Германия и отсече: Аз съм правилният треньор


Ханзи Флик се оправда след срамната загуба на Германия и отсече: Аз съм правилният треньор
Снимка: Getty Images

2443 0

Германия претърпя тежко поражение с 1:4 от Япония в приятелска среща, играна на "Фолксваген Арена" във Волфсбург. Критиките към селекционера на Маншафта - Ханзи Флик, веднага заваляха, а той се оправда, заявявайки, че не разполага с ресурса, като в същото време бе категоричен, че той е правилния треньор за тима.

Коментарът на Флик

"В момента нямаме ресурса, за да създаваме голови възможности срещу толкова компактна защита. Трябва да признаем, че не сме в кондиция да победим отбор от ранга на Япония. Те имат основите. Смятам, че в Германия трябва да се събудим и да работим точно над това. Няма смисъл от взаимни обвинения. Имахме добра идея, но не се получи и сега трябва да излезем от тази ситуация обединени.

Така смятам, но във футбола има постоянна динамика. Не мога да предскажа какво ще се случи. Аз и екипът ми се стараем по всякакъв начин да подготвим отбора възможно най-добре. Единственото, което мога да кажа е, че си вършим съвестно работата и да, смятам, че аз съм правилният треньор за националния отбор в момента", каза още специалистът", заяви специалистът след края на срещата.

С поражението от Япония, Германия записа трета поредна загуба във всички турнири и общо пети мач без победа. Последната победа на Маншафта дойде чак през март, когато възпитаниците на Флик се наложиха в контрола над Перу с 2:0.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Гарет Саутгейт остана недоволен от равенството на Англия с Украйна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички