Гарет Саутгейт отличи един футболист и заяви: Няма как да печелим всеки мач с 4 или 7 гола


Гарет Саутгейт отличи един футболист и заяви: Няма как да печелим всеки мач с 4 или 7 гола
Снимка: Getty Images

1327 0

Мениджърът на английския национален отбор по футбол - Гарет Саутгейт, не остана доволен след равенството (1:1) в гостуването на Украйна от квалификациите за Евро 2024. Специалистът заяви, че понякога на неговия отбор му е трудно и в същото време отличи представянето на един от своите възпитаници.

Мнението на Саутгейт

"Няма как да печелим всеки мач с 4 или 7 гола, както се случваше досега. Това бе добър тест - играхме далеч от дома, атмосферата бе нажежена, наложи се да направим доста промени в сравнение с предния мач. За някои хора, като Марк Геи например, това е първи подобен двубой с екипа на Англия, но той се представи на ниво.

Понякога нещата невинаги се получават, особено в атака. Знаем, че в тренировките правехме това, което правим винаги. Така че не става дума за различен подход към мача. Опитахме различни неща, постарахме се да създадем проблеми на съперника, но може би ударът на Букайо Сака, който нацели гредата, не бе достатъчно прецизен", категоричен бе Саутейт след края на мача.

На 12 септември момчетата на Саутгейт ще получат шанса да зарадват своя мениджър. Англия ще се изправи срещу Шотландия на "Хемпдън Парк" в Глазгоу в приятелска среща.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Треньорът на Норвегия даде прогноза за "Златната топка".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички