Готов за пенсия? Кристиано Роналдо и Джорджина с важно решение за следващия си дом (СНИМКА)


Готов за пенсия? Кристиано Роналдо и Джорджина с важно решение за следващия си дом (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2650 0

Кристиано Роналдо и неговата половинка Джорджина Родригес разширяват границите на лукса, устойчивостта и облагородяването на недвижимите имоти в Португалия.

Последната към момента скъпа покупка на легендарния голмайстор е най-високо оцененото имения в цялата му родина. Той похарчи 21 милиона евро, за да се сдобие с вила в португалската ривиера.

Простирайки се на 1957 квадратни метри в парцел от общо 2720, имотът разполага с 4 апартаменти, просторни тераси с великолепна гледка, вътрешен басейн, спа център и редица други удобства. Той обаче е символ не само на лукс, но и на устойчивост.

С мисъл за природата

Кристиано и Джорджина са взели важно решение за бъдещия си дом, което е в интерес на околната среда, пише "Mundo Deportivo". От информацията става ясно, че имението вече е настроено да интегрира слънчеви панели. Така то ще подобри енергийната си ефективност.

Към момента строителните дейности са скрити от широката общественост. Те обаче обещават да са краткосрочни. Когато всичко бъде завършено, вилата ще е готова да посрещне семейство Роналдо, което в момента се подвизава в Саудитска Арабия. Португалецът има такива в Близкия Изток и Испания.

А колко труден е бил животът на Джорджина преди да срещне своя любим, споделя самата тя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички