СНИМКА: Джорджина се похвали с кичозно облекло и пищните си задни части на мач на Роналдо


СНИМКА: Джорджина се похвали с кичозно облекло и пищните си задни части на мач на Роналдо
Снимка: instagram.com/georginagio

2807 0

Снощи суперзвездата Кристиано Роналдо стана герой за своя Ал Насър, отбелязвайки 2 гола при успеха над Ал-Духайл. Мачът беше в трети кръг на груповата фаза в азиатската Шампионска лига.

На трибуните по време на мача португалецът беше подкрепен от семейството си - приятелката си Джорджина Родригес и четири от петте им деца. Испанката с аржентински произход и един от синовете на Роналдо носеха фланелки с неговото име и номер на гърба.

Джорджина не пропусна да се похвали с присъствието си на двубоя, публикувайки няколко свои и на децата снимки в Instagram, където я следват милиони. Една от тях направи впечатление на женската част от феновете ѝ.

Брюнетката носи спортна фланелка на Ал Насър, която е вързала на корема, за да не закрива части от тялото ѝ, с които се гордее. Обута е в прилепнали сини дънки и носи високи до коляното черни ботуши с висок и тънък ток. Комбинацията не се понрави на някои от фенките на Родригес.

Това, което обаче мъжете забелязаха и много харесаха, бяха пищните задни части на инфлуенсърката, като на една от снимките тя бе застанала с гръб, полуобърната към снимащия я, за да събере на фокус точно към тази част на тялото си. А ето с коя своя снимка Джорджина ядоса Роналдо. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички