Герой за Аржентина покани Лионел Меси в отбора му в английската Висша лига


Герой за Аржентина покани Лионел Меси в отбора му в английската Висша лига
Снимка: Getty Images

5762 0

Един от героите за Аржентина при спечелването на Световното първенство по футбол в Катар - вратарят Емилиано Мартинес, покани голямата звезда на "гаучосите" Лионел Меси в своя отбор. Както е известно, той се състезава в английската Висша лига за Астън Вила.

Повод за шеговитото "предложение" на стража, който е известен с чувството си за хумор, са освиркванията на привържениците на ПСЖ към седемкратния носител на "Златната топка". Самият Меси пък със сигурност ще напусне парижани след края на сезона, когато изтича и договорът му.

Вратарят Мартинес дори подчерта, че е готов да намали заплатата си. Той допълни, че заедно ще пият мате и ще адат асадос всяка седмица. Освен това щял да поиска от хората да направят малки флагчета за него и той да си прекара отлично.

"Ако Лео е освиркван, ще го доведа в Астън Вила. Ще го примамя с мате, ще му правя асадос всеки уикенд, ще помоля хората да направят малки флагчета за него и той ще си прекарва добре. Ще си намаля заплатата за Меси, ако се налага" - пошегува се Мартинес.

Неотдавна пък един от лидерите на ПСЖ Маркиньос призова феновете да оставят Меси на мира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички