Маркиньос защити Лионел Меси и призова феновете: Оставете го на мира!


Маркиньос защити Лионел Меси и призова феновете: Оставете го на мира!
Снимка: Getty Images

2330 0

Един от основните играчи на ПСЖ и капитан Маркиньос защити Лионел Меси, след като беше освиркван от ултрасите на тима. Бразилецът е категоричен, че никой играч не заслужава подобно отношение.

Маркиньос настоява, че Меси и всъщност никой играч на ПСЖ не заслужава да бъде набелязан за освирквания от феновете на клуба и призова феновете да спрат подобно поведение. Ренато Санчес и Данило Перейра вече казаха, че подобни подигравки "нараняват" отбора, докато наставникът Кристоф Галтие приветства професионализма на аржентинеца, след като ПСЖ спечели с 5:0 срещу Аячо.

Меси с категорична защита от своя съотборник

Говорейки пред L'Equipe, централният защитник каза: "Винаги уважавам протестите, когато са мирни, във времето и на местата, където е необходимо. Преди всичко моля привържениците да не се насочват към един или друг играч. Трябва винаги да бъдем едно цяло. Един играч не ходи сам, той няма да направи нищо, ако е сам".

Меси беше отстранен от ПСЖ в началото на месеца за две седмици, след като направи неразрешено пътуване до Саудитска Арабия. Договорът му изтича в края на сезона и Меси непрекъснато е свързван с потенциално завръщане в Барселона или преместване в тим от Саудитска Арабия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички