Кристоф Галтие имал цел за "МНМ", но "Световното първенство и контузиите" я провалили


Кристоф Галтие имал цел за "МНМ", но "Световното първенство и контузиите" я провалили
Снимка: Getty Images

1489 0

Старши треньорът на ПСЖ - Кристоф Галтие, говори по най-горещите теми около френския гранд и неговите звезди. Той не подмина и лидерите в съблекалнята - Меси, Неймар и Мбапе, като сподели какви планове е имал за тях. 

Настоящият наставник, за който се предполага, че ще бъде освободен след края на сезона, се наложи да отговори и на въпрос за предстоящия летен трансферен прозорец.

Мнението на Галтие

"Що се отнася до Меси, Мбапе и Неймар, веднага щом поех клуба, целта беше да ги сработя по най-добрия начин. За съжаление със Световното първенство, контузиите и умората не успяхме да се насладим на целия сезон.

Всеки път, когато са били на терена, ПСЖ се представя много добре. Бяхме много добри в нападение", категоричен бе Галтие за триото в атака и отговори за летния трансферен прозорец:

"Съсредоточаваме се върху последните три мача, особено върху следващия. Що се отнася до изграждането на отбора и това, което трябва да подобрим, много работа е свършена от Кампос и президента. Фокусиран съм върху Оксер и последните два мача", обяви Галтие.

Вижте коя звезда на ПСЖ преподписа днес до 2028 година!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички