Футболен шеф в Саудитска Арабия отговори дали Меси върви по стъпките на Роналдо


Футболен шеф в Саудитска Арабия отговори дали Меси върви по стъпките на Роналдо
Снимка: Getty Images

1745 0

Генералният секретар на Саудитската футболна федерация - Ибрахим Алкасим, отрече слуховете, че аржентинската суперзвезда Лионел Меси следва стъпките на големия си съперник Кристиано Роналдо и ще се присъедини към клуб от саудитското първенство.

Той обаче заяви, че би искал световният шампион с Аржентина да играе в Саудитска Арабия в близко бъдеще. "В момента не знаем нищо за евентуално пристигане на Лионел Меси. Не крия обаче, че от Саудитската футболна федерация бихме искали да го имаме един ден във вътрешното първенство", каза той пред Marca.

"Идеята на Федерацията винаги е да подобрява нашия футбол. И, разбира се, бихме искали да видим Кристиано и Меси отново в една лига, но истината е, че сега не знаем нищо", добави той.

Преди седмица се появиха информации, че Ал Хилал и Ал Итихад са готови да платят на аржентинеца около 350 милиона евро на сезон и също така са поискали помощ от правителството, за да могат да направят офертата. В четвъртък (19.01) Роналдо и Меси пренесоха феновете назад във времето, в разцвета на легендарното им съперничество, като и двамата нападатели се записаха в резултата в демонстративен мач в Рияд. А какво е казал Роналдо на Меси точно преди да започне двубоя - разберете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички