ФИФА представи първото официално парче за Световното първенство в Катар (ВИДЕО)


ФИФА представи първото официално парче за Световното първенство в Катар (ВИДЕО)
Снимка: Getty images/Guliver

2180 0

По-рано днес от ФИФА качиха в своя YouTube канал първия от няколкото официални саундтрака за предстоящото Световно първенство в Катар, което ще се проведе през ноември и декември тази година.

Песента е със заглавие „Hayya Hayya (Better Together)” - в превод „Заедно сме по-добри“, и се изпълнява от катарската певица Аиша и американските ѝ колеги Давидо и Тринидад Кардона. Смята се, че името на песента символизира обединението на целия свят, благодарение на най-гледания спортен турнир. Очаква се, че саундтракът ще бъде изпълнен на живо в Доха по време на тегленето на жребия днес.

„Песента олицетворява вълнението по футболната игра, което ще озари света по-късно тази година“, заявиха от световната футболна централа в изявление.

Новото парче се разпространява с бясна скорост в социалните мрежи. Футболните запалянковци изглежда харесват песента, а отзвукът е доста позитивен, но разбира се, ги има и тези, за които песента „Waka Waka”, на Шакира от 2010 година, никога няма да бъде изместена като най-добрата, правена за световен форум някога.

Ето коя е и най-добрата 11-ка, която, за съжаление, ще пропусне тазгодишното издание на Световното първенство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички