Салах, Холанд, Бонучи: Най-добрата 11-ка, изпускаща Мондиал 2022


Салах, Холанд, Бонучи: Най-добрата 11-ка, изпускаща Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

2394 0

Футболните привърженици ще трябва да почакат повече от обикновено за един от най-очакваните моменти - Световното първенство в Катар, което по изключение ще се проведе през зимата, а не през лятото (поради температурите в арабската страна).

Въпреки това някои фенове отсега са разочаровани, тъй като няма да видят в действие любимите си футболисти. А такива примери не липсват. Един от най-показателните е Мохамед Салах.

Египтянинът е един от най-добрите футболисти в света в последно време (а според мнозина - и най-добрият), но неговата страна за втори път в рамките на няколко месеца бе разплакана от Сенегал. И отново след дузпи.

Ерлинг Холанд - един от най-желаните играчи в съвременния футбол, също няма да може да покаже качествата си на възможно най-голямата сцена, тъй като неговата Норвегия не успя да си спечели място на Световното.

Разбира се, настоящият европейски шампион Италия сам по себе си предлага цял куп от звездни футболисти, които няма да пътуват за Катар, след като "скуадра адзура" шокиращо се издъни срещу Северна Македония и исторически няма да вземе участие на второ поредно световно първенство.

Всъщност звездните играчи, които няма да видим в действие през ноември и декември при националните сблъсъци, са толкова много и качествени, че оформят своеобразен имагинарен тим, който спокойно би могъл да се бори за трофея (в схема 3-5-2) - вижте идеалния състав от звезди, изпускащи Мондиал 2022 (ГАЛЕРИЯ).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички