"Феновете ме създадохте" - Златан Ибрахимович обобщи кариерата си и не забрави Мино Райола


"Феновете ме създадохте" - Златан Ибрахимович обобщи кариерата си и не забрави Мино Райола
Снимка: Getty Images

3850 0

Бившият нападател на Малмьо, Аякс, Ювентус, Интер, Барселона, Милан, ПСЖ, Манчестър Юнайтед и Лос Анджелис Галакси - Златан Ибрахимович, обобщи кариерата си с пост в социалните мрежи.

"Всичко започна с една мечта. От мечта, превърнала невъзможното във възможно", започва публикацията на шведа, който наскоро обяви край на футболния си път.

"Роден съм в Малмьо. Израснал в Амстердам. Помъдрях в Торино. Станах лъв в Барселона. Израснах в Милано и открих нови перспективи в Париж. Стегнах нервите си в Манчестър и се забавлявах в Лос Анджелис. И най-накрая намерих спокойствие в новия си дом в Милано".

"Вие феновете ме създадохте. А наследството, което се надявам да оставя след себе си, са новите Златани, създадени от мен. Всички, които имат сърце на лъв. Всички, които имат огън в очите. Всички, които искрено разбират, че няма невъзможни неща. Благодаря за всичко", написа още Ибра и завърши с обръщение към починалия футболен агент Мино Райола:

"Мино Райола, успяхме! Пътуването приключи. Беше невероятно пътуване. Липсваш ми!".

*Златан Ибрахимович е 5-кратен шампион на Италия, 4-кратен на Франция, 2-кратен на Нидерландия, като има и една титла в Испания. Той е печелил и Лига Европа, Купата на Нидерландия, Суперкупите на Нидерландия, Италия, Испания и Франция, Купата на лигата на Англия и Купата на лигата на Франция!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Златан Ибрахимович посочи най-добрия отбор с футболисти, с които е играл!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички