Фенове на Роналдо сигурни: Този гол трябваше да е на името на Кристиано, а не на Кансело (ВИДЕО)


Фенове на Роналдо сигурни: Този гол трябваше да е на името на Кристиано, а не на Кансело (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2017 0

Суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо се върна към добрите си моменти с фланелката на европейския шампион от 2016 година Португалия. "Мореплавателите" нямаха проблем с Лихтенщайн и надделяха с 4:0.

"Мореплавателите" не оставиха никакви шансове на футболното джудже и закономерно спечелиха, като резултатът можеше и да бъде по-категоричен. Вечерта пък бе историческа за Роналдо, който се превърна във футболиста с най-много мачове за национален отбор (197).

Той беляза тази специална вечер с две попадения. Те паднаха при "вихрушката", която се разрази в началото на второто полувреме - три гола в рамките на 16 минути за домакините. Преди това пък резултатът бе открит още в 8-ата минута.

Тогава Жоао Кансело намери отлично топката и с хубав завършващ удар, минал през куп играчи, порази вратата. При удара на играещия под наем в Байерн Мюнхен футболист обаче топката се отклони от крака на Кристиано.

Именно поради това докосване неговите привърженици са уверени, че голът трябва да бъде записан на негово име. Топката обаче попадаше в очертанията, а отклоняването бе твърде леко, за да запише УЕФА попадението на името на Кристиано.

Можете да видите ситуацията чрез видеото по-долу в материала и да прецените за себе си. Какво заяви пък Кристиано Роналдо след поредния счупен рекорд?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички