Фенове на Парма призовават Буфон да се оттегли от футбола след пореден негов гаф (ВИДЕО)


Фенове на Парма призовават Буфон да се оттегли от футбола след пореден негов гаф (ВИДЕО)

6535 0

Феновете призовават Джанлуиджи Буфон да се оттегли, за да „защити наследството си“, след като допусна шокираща грешка за Парма снощи. 

44-годишният футболист се завърна в първия си клуб през лятото след изпадането им в Серия Б и италианската легенда веднага стана капитан 26 години след дебюта си за отбора.

Но въпреки, че той показа своя печеливш манталитет,  сезонът не мина толкова добре за Буфон и Парма. "Жълто-сините" в момента са 13-и в италианското второ ниво и загубиха с 2-1 от Перуджа за 11-ото си поражение в лигата за кампанията снощи.

Вратарят беше виновен за един наистина ужасен гаф. Парма вече губеше с 1:0, след като Перуджа реализира дузпа в петата минута. Само две минути след това легендарният вратар на Ювентус допусна нова, още по-шокираща грешка. Топката бе върната към него извън наказателното поле, като Буфон бе излязъл и по всичко изглеждаше, че ще я изчисти. По детински италианецът допусна топката да мине под крака му, като бе надбяган и от атакуващ футболист, който вкара в празната му врата. 

След двубоя в социалните мрежи заваляха подигравателни коментари, както и съвети към Джиджи да "закача ръкавиците", докато все още не е заличил легендарната си кариера. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички