Фен на Роналдо коленичи в краката му, вдигна го във въздуха, а накрая заедно направиха SIUU (ВИДЕО)


Фен на Роналдо коленичи в краката му, вдигна го във въздуха, а накрая заедно направиха SIUU (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4451 0

Португалия записа важна победа с класическото 3:0 срещу Босна и Херцеговина. Освен че отборът е лидер с 3 победи от 3 мача, "мореплавателите" могат да се похвалят с впечатляваща голова разлика, като не са инкасирали нито едно попадение, а в същото време са реализирали цели 13.

С най-много е суперзвездата на иберийците Кристиано Роналдо. Нападателят на Ал насър има четири попадения, но не успя да се разпише от редовна позиция срещу бившия отбор на Ивайло Петев. Той отбеляза гол, който обаче бе отменен заради засада.

Най-силно за Португалия в мача блесна Бруно Фернандеш. Бившият съотборник на Роналдо в Манчестър Юнайтед се отличи с 2 попадения и 1 асистенция. Въпреки това след мача отново Кристиано Роналдо получи най-голямо внимание.

Дори нахлух на терена привърженик се строполи в краката му. Впоследствие го прегърна и вдигна във въздуха, а преди стюардите да се намесят, Роналдо и запалянкото направиха символичната радост на Роналдо при гол - Siuu.

След няколко дни "мореплавателите" се изправят срещу Исландия. Това ще бъде и мач номер 200 за CR7 с националната фланелка. Вижте повече за победата на Португалия в евроквалификациите за Евро 2024 след отменен гол на Роналдо и отлично представяне от Фернандеш (ВИДЕО).

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички