Фантастичната футболна събота, която ни очаква - дербита дебнат навсякъде!


Фантастичната футболна събота, която ни очаква - дербита дебнат навсякъде!
Снимка: Официален сайт на Левски

1347 0

Сезонът в европейския футбол започна още през август, но едва в края на септември феновете получават "супер събота" - ден, който е изпълнен с интересни и вълнуващи мачове и дербита, и то от самото начало.

В първия от двата почивни дни ще загреем за предстощите страховити битки с Манчестър Юнайтед. Съсипваният от скандали английски гранд ще гостува на Уест Хям в Лондон, като "чуковете" ще се опитат допълнително да вгорчат седмицата на "червените дяволи". Двубоят между двата отбора е от 14:30 часа българско време!

В 16:00 часа българско време, малко преди да приключи първата среща от програмата на Висшата лига, в столицата на Италия Рим ще стане напечено, защото на "Олимпико" се изправят Рома срещу Лацио в лютото дерби между "вълци" и "орли".

Само час по-късно започва и очакваното от почти цяла България дерби между Левски и ЦСКА. Дербито на София е в 17:00 часа на стадион "Васил Левски". Ако случайно не се интересувате от битката между "сини" и "червени", то от 17:00 часа своите мачове играят Манчестър Сити и Арсенал, а в 17:15 часа Барселона посреща Атлетик Билбао на "Камп Ноу" след две поредни издънки в първенството.

Веднага след дербито на българската столица в 19:00 часа започва италианското дерби между двата най-добри отбора в последните години в Серия А - хегемонът Ювентус срещу претендента Наполи, който през тази година е воден от Карло Анчелоти.

Ако не ви се гледа италиански футбол, това не е проблем - в 19:30 часа започва битката на непобедените във Висшата лига. Челси посреща Ливърпул на "Стамфорд Бридж" само няколко дни след обрата, който "сините" реализираха на "Анфийлд" в мач за Купата на Лигата.

Всичко приключва в Мадрид. На "Сантиаго Бернабеу" Реал приема Атлетико в лютото дерби на столицата на Испания в 21:45 часа, и то след като загуби катастрофално от Севиля. Освен това "белия балет" играе много трудно срещу Гризман и компания на домашната сцена, което прави заряда за дербито още по-голям.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички