"Скъпата" причина Манчестър Юнайтед още да търпи Моуриньо


"Скъпата" причина Манчестър Юнайтед още да търпи Моуриньо
Снимка: Guliver/GettyImages

2307 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед би уволнило веднага Жозе Моуриньо, категорични са много от английските журналисти, които следят тежката ситауция при "червените дяволи". Засега обаче от клуба се въздържат от подобни действия, защото не иска да се разделя с крупната сума от 26 милиона евро.

Точно толкова е заложената в договора на Специалния клауза. Той трябва да получи тези пари, ако бъде уволнен, без значение колко време остава до края на контракта му. Само до преди няколко месеца Ед Уудуърд и компания мислеха да предложат нов договор на Моуриньо, но след проблемите през лятото прекратиха преговорите.

Според информация на ESPN, двете страни в момента се изчакват. Надеждата на ръководството е, че Жозе Моуриньо ще прояви разум и сам ще напусне клуба срещу далеч по-ниска сума. Бившият мениджър на Челси пък иска да бъде уволнен, за да си прибере 26 милиона евро и да се раздели най-вече с Уудуърд, с когото имат сериозно разминаване за развитието на клуба.

Всичко започна през лятото, когато Специалния настоя да бъдат привлечени нови футболисти, като искаше подсилване във всяка една от линиите на игра, но най-вече в дефанзивен план. Желанията му не бяха изпълнени, а острата нужда от защитник си личи от началото на сезона. Последвда и жесток скандал между Моуриньо и Погба - подробноси за него тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички