Все повече футболисти се настройват срещу Моуриньо


Все повече футболисти се настройват срещу Моуриньо
Снимка: Guliver/GettyImages

1341 0

Ситуацията в съблекалнята на Манчестър Юнайтед не е никак приятна заради напрежението, което има между мениджъра на тима Жозе Моуриньо и Пол Погба. Двамата изобщо не се разбират, като вече дори и не се стараят да го прикриват. 

Според английското издание The Sun френският национал е поставил срок на шефовете на "червените дяволи" от един месец, за да уволнят португалският специалист или самият той ще напусне. При положение, че до ноември Специалния не е загубил поста си, агентът на световния шампион от това лято Мино Райола ще пристигне в Манчестър, за да изиска незабавния трансфер на клиента си през зимата.

Освен това според английските медии Погба привлича все повече съотборници на своя страна в съблекалнята срещу Погба.  Играчите са разочарвани от Моуриньо отправи към свои футболисти след загубата с дузпи от Дарби Каунти в турнира за Купата на Лигата. Тогава Фил Джоунс изпусна осмата дузпа, а след мача Моуриньо заяви, че е е знаел, че отборът ще има неприятности, когато дойде реда на Джоунс и Байли. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички