Фабио Капело направи на пух и прах Кристиано Роналдо: Арогантен е и се превърна в бреме


Фабио Капело направи на пух и прах Кристиано Роналдо: Арогантен е и се превърна в бреме
Снимка: Getty Images

6619 0

Бившият национален селекционер на Англия - Фабио Капело, нарече Кристиано Роналдо "арогантен" и заяви, че 37-годишният футболист се е превърнал в бреме за отборите.

Капело разкритикува 37-годишния футболист за неговата арогантност и смята, че той сам си е виновен за критиките, които получава в последно време.

"Роналдо си го причини сам и е много жалко заради всичко това, което направи в кариерата си. Като играч той не може да бъде поставян под въпрос, но е арогантен. Той се предлага на всеки, без да може да си намери клуб, който да повярва в него. Според мен той се превърна в бреме, което трябва да бъде теглено", каза Капело за "Corriere della Sera".

5-кратният кавалер на "Златната топка" претърпя ужасяващо Световно първенство по футбол, отбелязвайки само един гол - дузпа в първия мач на Португалия срещу Гана.

Той стана част и от най-лошата единайсеторка на Sofascore от груповата фаза на Мондиал 2022 и не успя да вкара в елиминациите, а Португалия загуби на четвъртфиналите от Мароко.

Кристиано Роналдо се раздели и с клубния си Манчестър Юнайтед, след като даде "експлозивно" интервю за известния британски журналист - Пиърс Морган, в което си позволи да разкритикува клуба, както и негови бивши футболисти.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Станаха ясни причините защо Кристиано Роналдо не си намери клуб в Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички