Половинката на Кристиано Роналдо: Любовта ни бе от пръв поглед, не бях виждала по-красив мъж


Половинката на Кристиано Роналдо: Любовта ни бе от пръв поглед, не бях виждала по-красив мъж
Снимка: Getty Images/Guliver

8102 0

Половинката на футболната суперзвезда Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, направи интересна медийна изява, в която говори за връзката си с нападателя на Португалия.

Аржентинският модел призна, че се е влюбила в Роналдо от пръв поглед, но също така посочи, че успеха и като популярна личност и инфлуенсър не се дължи само и единствено на славата на нейния любим.

"Любовта ни с Кристиано бе от пръв поглед, когато го видях за първи път почувствах, че времето е спряло. Никога не бях виждала толкова красив мъж, толкова внимателен. Той е най-красивият мъж, който очите ми са виждали", каза Джорджина за списаниe ELLE.

"Да, аз съм приятелката на най-добрия футболист в света, но не е необходимо хората – и много от тях жени – да използват този факт по начин, по който да ме унижават".

"Ясно е, че връзката ми с него ми позволи да изпълня много от мечтите си, но винаги, както преди, така и след срещата си с него, съм влагала същата страст във всичко, което съм правила", добави още Родригес.

През последните няколко седмици половинката на Кристиано Роналдо обра доста заглавия в медийното пространство поради коментарите си около Мондиал 2022. Тя дори си позволи да нападне и вече бившия селекционер на Португалия - Фернандо Сантош.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички