Ето го най-слабия футболист, играл за Бразилия


Ето го най-слабия футболист, играл за Бразилия
Снимка: Getty Images

3004 0

Нападателят на Фламенго – Габриел Барбоса, бе яростно критикуван от бившия бразилски национал Вампета. Той смята, че Габигол е викан от Тите при Селесао само заради „публичните мнения”, като всички са наясно, че той няма качествата да води атаката на „златистите”.

Самият Тите дори лично е критикувал играча, че няма нужните способи да играе за Бразилия.

„Абсолютно сигурен съм в това, защото съм бил част от играта и знам какво е „зад кулисите”. Габигол е в Бразилия само заради мнението на хората. Самите му качества са прекалено далечни, за да е част от Селесао”, каза Вампета.

„Информацията е вярна, че Тите е казал, че това е най-слабият играч, с който е работил. Моите източници са проверени”, разкри Вампета, който сега е коментатор за местно радио.

Габигол имаше авантюра и в Европа през кариерата си, играейки в Италия и Бенфика. За „орлите” от Лисабон има само пет мача и един гол в Купата на Португалия срещу Олянензе. А как се показа Неймар след лятото, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички