Лошо! Отново приеха легендарния Пеле в болница


Лошо! Отново приеха легендарния Пеле в болница
Снимка: Getty Images/Guliver

3264 0

Лоши новини долетяха от Бразилия, след като местната медия ESPN информира, че легендарният Пеле отново е влязъл в болница. Той е приет в отделение за интензивно лечение на болница "Алберт Айнщайн", която се намира в бразилския град Сао Пауло.

Към момента от лечебното заведение не дават повече информация относно това какво е състоянието на 80-годишния бивш футболист. От ESPN обаче твърдят, че той е приет поради киселинен рефлукс.

Припомняме, че през този месец той вече изкара престой в болница, а по време на него му бе отстранен тумор на дебелото черво. Впоследствие самият Пеле се обърна към последователите си в социалната мрежа "Инстаграм", където написа:

"Приятели, с всеки изминал ден се чувствам все по-добре. Докато се възстановявам, използвам възможността да говоря с моите близки и да си почивам. Благодаря за милите съобщения". Той дори се пошегува със своите последователи (четете подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички