Де Лаурентис посочи дали Спалети остава в Наполи и отсече: Това е само началото


Де Лаурентис посочи дали Спалети остава в Наполи и отсече: Това е само началото
Снимка: GettyImages

1146 0

Италианският гранд Наполи успя да завоюва титлата в Серия А след 33-годишно чакане. "Партенопейците" си осигуриха Скудетото 5 кръга преди края на сезона, завършвайки 1:1 с Удинезе като гост. Собственикът на клуба Аурелио Де Лаурентис заяви, че това е само началото и обяви бъдещето на мениджъра Лучано Спалети.

"Лучано Спалети ще остане в отбора, нашият проект не спира до тук, това е само началото. Искаме да спечелим отново, и отново, и отново. Целим се и в Шампионска лига", обяви щастливият Де Лаурентис.

Наполи ликува за трети път със Скудетото и за пръв път от 33 години насам, когато великият Диего Марадона изведе неаполитанци до титлата в елита на Италия през сезон 1989/90.

Празниците, както на стадиона на Удинезе "Дизел Арена", така и обратно в Неапол не спряха. За съжаление обаче не се е разминало и без инциденти, тъй като има стотици ранени и загинал по време на празненствата след триумфа на Наполи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички