Енцо Фернандес остава в Бенфика до края на сезон 2022/2023


Енцо Фернандес остава в Бенфика до края на сезон 2022/2023
Снимка: Getty Images

1423 0

"Неприемливото" поведение на Енцо Фернандес, както бе определено от Роджър Шмид, включващо пътуване до Аржентина без разрешение, като по този начин пропусна две тренировки, накара треньора да се откаже от полузащитника. Световният шампион изгледа срещата на своя Бенфика срещу Портимонензе от трибуните. Шмид разкри, че това е било наказание за №13, но определено от тук нататък ще разчита на него. 

" Отсега нататък нещата с Енцо започват да се броят от нула. Дадох да се разбере, че има проблем, защото не се появи на тренировка. Ето защо не беше с отбора. Но от утре сутринта Много ще се радвам да го видя на тренировка", каза Шмид, запазвайки позицията на орлите, които възнамеряват да задържат световния шампион. " Той е наш играч, разчитаме на него и имаме нужда от него, за да станем шампиони и да печелим титли. Той продължава да бъде наш играч и сега можем да се съсредоточим върху футбола", каза той за спортиста, който гледа мача на трибуните до един от неговите мениджъри - Матиас Торанзо

След като Бенфика отказа оферта от Челси на стойност 90 милиона евро, плюс още десет за отбелязани попадения и трансфер на трима играчи, единият от които за постоянно (Зиех), сега лондонския тим анализира следващия си ход. Според O JOGO не са предприети по-конкретни стъпки в процеса, но според "Телеграф", "сините" признават, че се връщат към преговорите с нова оферта, за да се опитат да гарантират покупката.

Представянето в Бенфика и изявите на Световното първенство в Катар вдигнаха престижа на полузащитника, който вчера отново беше похвален от треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички