Цели ли се Реал Мадрид в Джуд Белингам и Енцо Фернандес? Карло Анчелоти отговори на трансферните слухове


Цели ли се Реал Мадрид в Джуд Белингам и Енцо Фернандес? Карло Анчелоти отговори на трансферните слухове
Снимка: Getty Images

1249 0

Треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, отговори на трансферните слухове, свързващи клуба с привличане на играчи като Джуд Белингам и Енцо Фернандес. Двамата биват определяни като приоритетни цели на "кралския клуб".

Въпреки не особено задоволителното представяне на Англия на Световното първенство в Катар, Белингам прикова погледите върху себе си със страхотните си изяви. Фернандес от своя страна бе от много важна роля за триумфа на Аржентина на Мондиала.

Анчелоти обаче не крие, че е щастлив с това, което разполага. Футболисти като Лука Модрич, Тони Кроос, Феде Валверде, Орелиен Чуамени и Едуардо Камавинга удовлетворяват желанията на специалиста, който похвали Белингам и младите му колеги Фернандес, Педри и Габи.

"Той показа колко страхотен полузащитник е на Световното първенство, както и останалите, Енцо Фернандес, Педри, Габи. Има много млади халфове, които се появяват и той е един от тях. Щастлив съм с моите полузащитници Чуамени, Камавинга, Валверде", заяви Анчелоти, цитиран от клубния уебсайт на "белите". Той засегна и темата с физическото състояние на възпитаниците си след Мондиала.

"Момчетата, които играха на финала на 18-и декември, нямат нужда от много работа да се върнат към оптималното си физическо състояние. Готови са вече. Тези, които не правиха нищо 20 дни, се нуждаеха от повече занимания. Играчите са доста по-големи професионалисти в днешно време.

Почиват, спират, но никога не прекратяват тренировки, не и на 100%. Винаги правят нещо и се връщат в добра форма. Преди получаваш по месец почивка и тренировките бяха последното нещо, което правиш", завърши той.

Ето кой клуб може се сдобие с правата на Еден Азар

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички