Малко им трябваше: Феновете на Интер Маями се влюбиха в това, което Меси и Бускетс правят на тренировки (ВИДЕО)


Малко им трябваше: Феновете на Интер Маями се влюбиха в това, което Меси и Бускетс правят на тренировки (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

5011 0

Видеа на новите големите звезди на Интер Маями набират все по-голяма популярност в социалните мрежи. Разбира се, става въпрос за седемкратния носител на "Златната топка" Лионел Меси и за дългогодишния му съотборник от Барселона Серхио Бускетс.

Двамата вече проведоха няколко тренировки във Флорида с новите си съотборници. Съвсем скоро се очаква към тях да се присъедини и друг вярно служил в продължение на години на "Камп Ноу" - левият краен бранител Жорди Алба.

Привържениците на американския отбор пък вече останаха впечатление от връзката, която Меси и Бускетс демонстрират в тренировъчния процес (можете да видите кадрите, на които се радват, по-долу в материала).

Официалният дебют на двамата се очаква с огромно нетърпение вече доста време (най-вече този на Меси). Освен това Интер Маями има крещяща нужда от новите си звезди, тъй като се намира в трудно постижима кошмарна форма.

Отборът е в серия от цели 11 мача без победа в местната Мейджър Лийг Сокър (МЛС) - 8 загуби и 3 равенства. По този начин очаквано тимът е на последната 15-а позиция в Източната конференция. В края първите 7 отбора се класират за осминафиналите, докато осмият и деветият влизат в кръстосан своеобразен финал с отборите от Западната конференция за последните две места в елиминационната фаза. Треньорът на Интер Маями пък отговори кога Меси и Бускетс ще дебютират.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички