Един Джеко и звездите на Босна и Херцеговина заляха с комплименти Ивайло Петев


Един Джеко и звездите на Босна и Херцеговина заляха с комплименти Ивайло Петев
Снимка: принтскрийн

8413 0

Българският селекционер на националния отбор по футбол на Босна и Херцеговина Ивайло Петев изглежда се радва на голямо одобрение в тима, тъй като някои от звездите на състава се изказаха доста ласкаво за него. Сред тях са Един Джеко и полузащитникът на Милан Раде Крунич. Това се случи след двубоя срещу Франция от световните квалификации, загубен с 0:1.

"Всяко поражение носи разочарование. Не знам колко заслужено французите празнуваха с победата. Равенството беше най-реалният резултат. Не знам дали е дузпа, но съм сигурен, че ако ситуацията беше в нашето наказателно поле, съдията щеше да я свири. Реферът можеше да се справи по-добре, но не трябва да търсим оправдания. Ние оказахме голяма съпротива на французите. Съжалявам, че Ивайло Петев не беше с нас. Той ни подготви по най-добрия начин" - сподели Джеко.

"Доволни сме от играта, но не и от резултата. Показахме, че може да играем включително и срещу световния шампион. Не ни беше лесно, но показахме зъби. Петев е най-добрият треньор, откакто съм тук. Това със сигурност означава много за нас. Имаме реални шансове през следващия период от мачове" - заяви Крунич.

А помощник треньорът на Босна и Херцеговина Елвир Рахимич призна, че Ивайло Петев е ръководил нещата, въпреки че не бе на скамейката за отбора: "Бях в постоянна комуникация с Ивайло Петев. През цялото време бяхме в контакт с него. След мача не сме се чували".

Припомняме, че Ивайло Петев не бе с Босна и Херцеговина, защото е с коронавирус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички