Ултраси протестираха срещу Петев при представянето му като нов селекционер на Босна


Ултраси протестираха срещу Петев при представянето му като нов селекционер на Босна

1380 0

Група футболни ултраси от Босна и Херцеговина са организирали протест пред сградата на футболната централа на страната по време на представянето на Ивайло Петев като новия селекционер на тима. Българският специалист обаче не е впечатлен от това и заяви, че ако бяха значително повече на брой, е щял да се замисли.

"Не съм видял феновете, не знам какво да кажа. Ако бяха 10 000 души, може би щях да размисля. Знам, че има настроения срещу мен, но аз съм свикнал да работя под напрежение. За мен това не е проблем. Вярвам в себе си и ще направя всичко възможно, за да успеем", коментира Петев.

Крайни привърженици в Босна се обявиха против назначението му още когато името му беше само като вариант за поста. В страната започнаха полемики и лобиране босненски треньор да поеме националите им. В крайна сметка бившият селекционер на България подписа с федерацията за 2+2 години. Той ще води Босна и Херцеговина в световните квалификации. Неотдавна в Босна призоваха за ново събличане на Петев (подробности тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички