Изпусна се: Джорджина разкри нетрадиционното секс място, където се люби с Роналдо


Изпусна се: Джорджина разкри нетрадиционното секс място, където се люби с Роналдо
Снимка: Instagram

25559 0

Половинката на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес се изпусна и разкри необичайното място, където тя и нейния любим са правили секс.

Аржентинският модел говореше със своя приятел и сътрудник Иван по време на епизод от новия ѝ документален сериал "Soy Georgina". По време на епизода двамата разпускаха на спа център и тогава Джорджина се изпусна.

"Избягвам да плувам на плажа, но един ден се прибрах и Кристиано ми каза да отида на спа. Бях много разстроена с вдигнатите ръце в спа центъра, за да не се намокрят. Омръзна ми да си мокря ръцете", каза Джорджина.

Нейният приятел веднага се пошегува, казвайки: "Любов можеш да се прави в леглото, а не в спа центъра". На което аржентинският модел се изпусна и отсече: "Не, ние го направихме точно там", потвърждавайки, че е правила секс с Роналдо в спа център.

Джорджина е с Роналдо от 2016 година насам, като двамата все още не са се венчали. Въпреки това те вече имат четири деца и се радват на живота в Саудитска Арабия, където португалецът защитава цветовете на Ал Насър.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Заваля "дъжд от упреци" към Джорджина за начина, по който възпитава децата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички