Джон Оби Микел за Роналдо: Не разбирам такова голямо его, винаги съм бил за Меси


Джон Оби Микел за Роналдо: Не разбирам такова голямо его, винаги съм бил за Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

1996 0

Бившата нигерийска футболна звезда Джон Оби Микел се изказа по темата кой е по-добрият играч измежду легендите Кристиано Роналдо и Лионел Меси. Бившият футболист на Челси заяви, че никога не е бил фен на португалеца.

"Наистина никога не съм бил фен на Роналдо. За мен, когато един играч има толкова голямо его, наистина не го разбирам. Той никога не е бил един от любимите ми играчи и затова винаги предпочитам Меси", заяви Оби Микел пред "Dubai Eye".

35-годишният нигериец, който има около 250 мача за "сините", коментира и скандалната раздяла между звездата на Португалия и Манчестър Юнайтед.

"Искам да кажа, че ако някой излезе и даде такова интервю, какво Ви кара да мислите, че ако той подпише с Вашия клуб през януари, той няма да направи същото? Но той е Кристиано Роналдо, един от най-великите във футбола. Мисля, че той ще си намери друг клуб през януари и ще продължи кариерата си", допълни бившият халф.

"Но за мен това е просто ужасен сценарий, той направи толкова много за клуба и да го видя да свърши по този начин, просто е ужасно. От негова страна наистина бих казал, че това интервю не трябваше да се прави. Просто не е правилно. Не изглежда правилно за такъв играч, който е постигнал толкова много във футбола", завърши Оби Микел. А ето какво направи Роналдо, когато бе запитан в Катар за Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички