Ман Юнайтед е намерил заместника на Кристиано Роналдо в Серия А


Ман Юнайтед е намерил заместника на Кристиано Роналдо в Серия А
Снимка: Getty Images

1586 0

Манчестър Юнайтед разглежда Лаутаро Мартинес от Интер Милано като алтернатива на Кристиано Роналдо. Както е известно, португалецът официално се раздели с „червените дяволи“ след скандалното интервю, което даде пред Пиърс Морган и договорът му беше прекратен двустранно.

Сега англичаните са в търсене на нападател, след като Антони Марсиал трудно се утвърждава в тима на Ерик тен Хаг и се очаква те да привлекат такъв през зимния трансферен прозорец.

Според испанските медии Мартинес е следен от Ман Юнайтед, като Ерик тен Хаг харесва много играта на аржентинеца. 25-годишният стрелец сега е с Аржентина на Световното първенство в Катар и игра 90 минути при шокиращата загуба с 1:2 от Саудитска Арабия.

Самият футболист играе страхотно за „нерадзурите“ последните два сезона, а през този има седем гола и четири асистенции в 1 мача от Серия А.

Генерално, след трансфера му от Расинг Клуб той има 202 мача и 82 гола за Интер. Контрактът му с миланския гранд обаче е до лятото на 2026-а, което поставя клубът от Северна Италия в изгодна позиция за потенциални преговори.

Юнайтед към освободи 500 хиляди паунда на седмица от заплати след напускането на Кристиано, което ще помогне на отбора да предложи интересни и завишени условия на Лаутаро Мартинес. А коя легенда иска да купи Ман Юнайтед, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички