Дайте му успокоителни! Кристиано Роналдо полудя при глупавата грешка на Диого Коста (ВИДЕО)


Дайте му успокоителни! Кристиано Роналдо полудя при глупавата грешка на Диого Коста (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

8257 0

Португалия победи с 3:2 Гана в един от най-зрелищните мачове на Световното първенство в Катар до момента. Двата тима се събудиха през второто полувреме, реализирайки цели 5 гола, 3 от които донесоха победата на "мореплавателите".

Португалия взе крайния успех, но той не беше никак лесен. В 89-ата минута Осман Букари намали изоставането на своя отбор, реализирайки за 3:2. 

Това сякаш даде допълнителни сили на "черните звезди", които се втурнаха в търсене на ремито. И не бяха никак далеч от това да успеят, а за това може би до голяма степен помогна и напрежението, събрало се у стража на "мореплаватели" Диого Коста.

При наглед спокойна ситуация, секунди преди края на двубоя, вратарят пусна топката пред краката си, но не съумя да забележи стоящия зад себе си Иняки Уилямс, който само това чакаше.

 

Нападателят се втурна и отне коженото кълбо от притежанието на Коста. В бързия си опит да реализира обаче се подхлъзна, което даде шанс на защитниците на Португалия да подсигурят стража и да изчистят пуснатата зад гърба му топка.

Положението предизвика много емоционална реакция у току излезлия Кристиано Роналдо, който се хвана за главата, виждайки случващото се на терена. Всичко обаче завърши добре за него и съотборниците му.

Ето как недоглеждането на Коста едва не коства победата на Португалия 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички