Звезда на Ливърпул осъществи красива идея за неодобрени: Джерард се включи (ВИДЕО)


Звезда на Ливърпул осъществи красива идея за неодобрени: Джерард се включи (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2238 0

Десният краен бранител на Ливърпул Трент Александър-Арнолд обяви осъществяването на красив свой план, който има за цел да подпомага футболни таланти. Разликата от повечето академии обаче е, че тази е за състезатели, които не са успели да пробият в големия футбол и не са желани в школите.

The After Academy, както бе назована академията, ще помага за реализацията им живота - най-вече за намирането на работа и в обучението. Трент споделя, че има страна на футбола, за която просто не говорим - той вярва, че над 99% от младите футболисти не успяват да се реализират.

Той се позовава на статистиката, че 0,0012% от юношите в Англия, където футболът е изключително популярен, успяват да стигнат до най-високото ниво на спорта в страната, а именно - Висшата лига.

На кадрите по-долу можете да видите начина, по който Трент Александър-Арнолд обяви старта. Той обеща за още подробности в утрешния ден (28.04). Роля на кадрите взима и емблемата на клуба Стивън Джерард. Неотдавна се появиха информации точно за Джерард, че е кандидат за треньор на балкански гранд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички