Подаръкът, който Хари Кейн даде на всеки съотборник в Англия, след като счупи рекорда за голове (СНИМКА)


Подаръкът, който Хари Кейн даде на всеки съотборник в Англия, след като счупи рекорда за голове (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2606 0

Хари Кейн стана водещ голмайстор на Англия по-рано тази година. Нападателят на Тотнъм влезе в историята през март, когато вкара 54-ия си гол за страната си в квалификация за Евро 2024 срещу Италия. С гола си изпреавари Уейн Рууни, за да стане най-добрият голмайстор на Англия.

Персонализиран подарък на всеки от своите съотборници в Англия

Кейн наскоро се присъедини към отбора на Англия за техните квалификационни мачове за Евро 2024 срещу Малта и Северна Македония. Преди мача Кейн показа своята класа, като даде подарък на всеки от своите съотборници в Англия, както и на мениджъра Гарет Саутгейт.

29-годишният футболист им благодари, че са му помогнали да стане голмайстор на Англия. Той даде на всеки от тях "фалшив" винилов музикален запис, озаглавен "Хари Кейн - разбивачът на рекорди: Колекция с най-великите голове част 1".

"Списъкът с песни" показва всеки от неговите 54 гола за "Трите лъва", като се започне от първия му гол срещу Литва през март 2015 г. до последния му гол срещу Италия. Всеки запис е персонализиран със снимка на Кейн и лицето, на което е подарен подаръкът, заедно със съобщение.

Например, персонализираното съобщение, което получи Деклан Райс, беше следното: "Подарявам го на Деклан Райс. Подаръкът е знак на моята признателност за ролята, която изигра в подпомагането ми да стана водещ голмайстор на Англия за всички времена. Без теб и всичките ми съотборници това нямаше да е възможно. Благодаря ти за ролята, която изигра по време на престоя ми в Англия както на терена, така и извън него". Хари Кейн бе спряган за трансфер в Манчестър Юнайтед, но според последните информации от "червените дяволи" са се отказали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички