Дибала се подлага под терапия на Надал, селекционерът на Аржентина с решение за нападателя


Дибала се подлага под терапия на Надал, селекционерът на Аржентина с решение за нападателя
Снимка: Getty Images

1894 0

Звездата на Рома и националния отбор на Аржентина - Пауло Дибала, продължава да се надява в бързото си възстановяване и евентуалното му участие на Мондиал 2022. Новото попълнение на "вълците" получи лоша контузия при домакинството на Лече и участието му на Световното първенство в Катар изглеждаше почти изключено, но вярата на нападателя в позитивен изход остава налице, съобщава "Кориере дело спорт".

Ситуацията около Дибала

28-годишният футболист е с контузия в бедрото от 9-и октомври, като дългоочакваната надпревара започва след по-малко от месец - на 20-и ноември. Междувременно опитният играч реши да се подложи на терапия за по-бързо възстановяване на мускулната тъкан, която трябва да даде краен резултат след 4 седмици. През нея са минали доказани спортисти като Рафаел Надал, Коби Брайънт и Тайгър Уудс, като това изглежда единственият вариант пред Дибала. 

Решението на Аржентина

Очаква се селекционерът на "Гаучосите" - Лионел Скалони, да включи Дибала в предварителния списък с избраниците си за Мондиала, който ще бъде публикуван на 14 ноември. Той обаче ще претърпи допълнителни пресявки и тепърва ще стане ясно дали от местната Централа ще се доверят на футболиста или той ще пропусне надпреварата.

Вижте какво невероятно нещо може да постигне Меси в свой специален момент с Аржентина!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички